Title of a News Article

Bozova'da bir projenin daha temeli atıldı

Bozova'da bir projenin daha temeli atıldı
banner206

Bozova İlçesinde yeni modern soğuk hava deposu ve bay bayan kültür evinin temeli atıldı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy seçildiği günden bugüne verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

 Fırat’ın Başkenti Bozova ilçesinde Bozova Belediyesi tarafından yeni bir projeye daha imza attı. İlçede büyük bir eksiklik olan soğuk hava deposunun temeli başkan Aksoy tarafından atıldı. 

Temel atma programına Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yanı sıra Bozova Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Ziro, Mahmut Arslan, Abdulselam Öncü, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Belediye Teknik personelleri katıldı.

1000 m2 alan üzerinde İki katlı alanda alt kat modern soğuk hava deposu üst katı ise bay bayan kültür evi olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. İlçe de büyük bir eksiklik olan soğuk hava deposunun faaliyete geçmesi ile birlikte çiftçiler ve vatandaşlar artık rahat bir nefes almış olacak.

Başkan Aksoy ‘’ Seçim sürecinde Yavuz Selim Mahallemize Söz vermiştik. Bugüne kadar göreve geldiğimiz günden bugüne kadar verdiğimiz sözlerin %60 ‘nı yerine getirdik. İnşallah görev süremiz içerisinde de kalan sözlerimize de bir bir yerine getireceğiz. Bize ne düşerse biz her zaman hazır. Partimiz içim Cumhurbaşkanımız için Hemşerilerimiz için her zaman ne gerekiyorsa yerine getirmeye hazırız‘’ dedi.

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı Başkan Aksoy’a mahalle sakinleri adına teşekkürlerini sunarak Bozova halkının böyle bir projeye ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195