Title of a News Article

Bozova'da ki projeyi Hayırsever iş adamı Bakırcı destekledi

Bozova'da ki projeyi Hayırsever iş adamı Bakırcı destekledi
banner206

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bulunan Yüksek okulun kapanmaması için başlatılan girişimler sonuç verdi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un girişimleri ve hayırsever iş adamı Osman Nuri Bakırcı'nın maddi destekleri sonucunda yurt yapılacak.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un girişimleri sonuç verdi. Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksek Okulunun kapanmaması için büyük girişimlerde bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, önce Bozova Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve idarecileri ile bir araya gelerek gerek okul hakkında gerekse bina hakkında bilgi almıştı. Daha sonra Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik ile bir araya gelerek Bozova Meslek Yüksek Okulun binasının yetersiz olduğu ve okula daha fazla öğrenci gelmesi içinde barınmanın olması gerektiğini belirtilmişti.

Bununla birlikte Bozova Meslek Yüksek Okulu için hayırseverle görüşme yaptığı öğrenildi. Hayırseverin vereceği desteğin yanı sıra Bozova Belediyesi şartsız destek verileceğini belirten Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ilçemizde bulunan Bozova Meslek Yüksek Okulunun kapanmaması için gerekli yerlerle görüşmelerimiz oldu. İlçemize okul ve kız yurdunun kazandırılması için hayırsever Osman Nuri Bakırcı ile görüşmelerim olmuştu. Görüşmelerimiz sonrası Hayırseverimiz, Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Çelik ve Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Ziro’nun da hazır bulunduğu protokol imzalanmıştır. Protokol ilçemize hayırlı olsun inşallah kısa sürede okul ve yurd inşasına başlayacağız ’dedi. Bozova ilçesine kazandırılacak olan 2 bin metrekare okul binası, bin metrekare kız öğrenci yurdu yapımı protokolü imzalandı. Protokol sonrasında sosyal medya hesabında bir açıklamada bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sabri Çelik, ‘Erzurum’lu hayırsever Osman Nuri Bakırcı beyin bağışı ve Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un şartsız desteğiyle Bozova Meslek Yüksek Okulu kampüsümüze 2000 m2 okul binası 1000 m2 kız öğrenci yurdu inşaa protokolünü imzaladık. Bu gönül insanımıza ve Bozova Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum’dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195