Title of a News Article

Kanoculardan Başkan Aksoy'a ziyaret

Kanoculardan Başkan Aksoy'a ziyaret
banner206

Durgun Su Kano Türkiye Kupası yarışmalarında dereceye giren Bozovalı Kanocu sporcular, Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u makamına ziyaret ettiler.

Bozovalı Kanocular, Türkiye genelinde düzenlenen Durgun Su Kano yarışmalarına katılarak başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Kanocuların bu sefer ki hedefleri olimpiyat oyunlarında dereceye girmek olduğu kaydedildi. 

Ziyarette kanocularla tek tek ilgilenen Başkan Aksoy; yaptığı yazılı açıklamada ‘Kanocularımız başta olmak üzere sporun her dalında mücadele veren sporcularımızın yanındayız. Bugün bizleri ziyaret eden tüm kanocularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Onların başarısı Bozova’nın ve Şanlıurfa’nın başarısıdır. her girdikleri yarışmalarda aldıkları madalya ve başarılar bizleri onurlandırmaktadır’ dedi. 

Kanocular ise ‘bizim başarımız öncelikle ilçemizin, ilimizin başarısıdır. Düzenlenen yarışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta; Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a antrenörlerimize, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Hedefimiz bundan sonra ki olimpiyatlarda dereceye girmek olacaktır’ dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195