Title of a News Article

170.Yılı sade törenle kutladı...

170.Yılı sade törenle kutladı...
banner206

Tarım Öğrenimin 170.yılı düzenlenen sade bir törenle kutladı.
Tarım Öğrenimin kurulul yıl dönmü her yıl  geleneksel olarak olduğu gibi bu yılda kutladı. Harran Üniversitesi Ziraat fakültesi ve Mühendisler odası Şanlıurfa şubesince ortaklaşan düzenlenen törende Tarım alanlarının imara açılaması gündeme damgasını vurdu.
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Salih Aydemir'in açılış konuşması ile başlayan törende  Fakülte öğrencisi Suriyeli öğrenci Mizgin Halili, Ziraat mühendisleri odası Şanlıurfa şube Başkanı Mehmet Şaka, Tarım gıda ve Hayvancılık il Müdürü  Necçp Özgökçe, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Hocagil günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. 

Açılış konuşmalarının ardından Tarım öğretimimizde vaşarıya açılan kapı konulu panele geçildi. Ziraat Fakültesi dekanı Prof. dr. Salih Aydemir'in möderatörlüğünde yapılan panelde Sera-Bir Türkiye ve GAP Seracılar Birliği yönetim kurulu Başkanı Müslüm Yanmaz,Ziraat  Mühendisleri odası Şanlıurfa şube Başkanı Mehmet Şaka ve Ziraat Fakültesi öğrencisi Mehmet Emin uçar tarım sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundular. 

Tarım Öğreniminin 170.yıl kutlamaları proğramı çercevesinde Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe bitkilerinde öğretim üyesi olan 3 isme plaket verildi. Harran Üniversitesi Ziraat fakültesi Bahçe bitkilerinde 30 yıl boyunca eğitim veren prof.dr. Bekir Erol Ak, Prof.dr. ibrahim Bolat ve Prof. dr. Ayşe Yıldız Pakyürek'e plaket verildi. 
Tarım öğrenimin 170.yıl törenlerine Şanlıurfa BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbegi, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Hocagil, ve bazı kurum amirleri katıldı.



Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195