Title of a News Article

Ak Partide bayramlaşma...

Ak Partide bayramlaşma...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Hacıbekir sofrasında ki bayramlaşmaya Ak parti il Başkanı Bahattin Yıldız, büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Milletvekillleri Halil Özcan , Halil Özşavlı ,Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir ilçe Belediye Başkanı Salih Ekinci,  İl gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç  ve meclis üyeleri katılım gösterdi. ve Bazı ilçe ilçe  başkanları ve teşkilatlar  katıldı.

Milletvekilleri Ahmet Fakıbaba ,Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, Gülender Zemzem Açanal ,ve ibrahim Halil Yıldız'ın bayramlaşma törenine katılmamaları dikkat çekti. 

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, burada yaptığı konuşmada Vatandaşların bayramını kutladı. Yıldız "Toplumsal hayatımızın en önemli günlerinden biri olan, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe olan inancımızı her koşulda korumalıyız. Halkımızı ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda barışın ve hoşgörü kavramının egemen olması için caba göstermeli, toplumun uzlaşma kültürünü benimsemesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. 

Toplumsal yaşantımızda çok önemli ve anlamlı bir yeri olan bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, kaygı ve tasaların geri plana itildiği, insani ilişkilerinin güçlendiği ve umutların canlandığı özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ülkemizin ve islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Programda vatandaşların tebriklerini kabul eden Büyükşehir belediye Başkanı Beyazgül  yaptığı konuşmada "Biz, bir bütünüz. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim ile birlikte büyük bir aileyiz. Bugün de ailemizle yine bir araya gelerek bu güzel bayramda hasret giderdik. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ederken, Şanlıurfa halkımızın şeker tadında bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2019, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195