Title of a News Article

Başkan Baydilli'nin hedefi büyük...

.

Başkan Baydilli'nin hedefi büyük...
banner206
  Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yaptırılan semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının hizmete girmesi Atakent Mahallesinde oturan vatandaşları ve pazarcı esnafını sevindirdi. Başkan Baydilli, 'Karaköprü Urfa'nın gözdesi olmaya devam edecektir 'dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Atakent Mahallesinde yaptırılan semt pazarını törenle hizmete sundu. 

Semt pazarının açılış törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzün hızla büyüyen, gelişen yüzünü göstermek için Atakent Mahallemizde yapımını tamamladığımız semt pazarımızı hizmete sunduk. Bir ilçenin ilçe olabilmesi için o ilçede her türlü donatının olması gerekiyor. Bu konuda halkımızın ihtiyacını gidermek, halkın ayağına hizmeti götürmek ve halkın evdeki birinci önceliği olan gıdayı evine en yakın yerde ulaştırılabilmesi için Karaköprü Belediyesi olarak her mahallemize semt pazarı yapıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ise, “Şanlıurfa’mızın gelişen ve değişen yüzü olan Karaköprü’müzde, halkımıza hizmet amacıyla semt pazarını açıyoruz. Rabbim, Karaköprü’müzün her mahallesine böyle semt pazarları açmayı, hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmeyi, AK Belediye olarak Belediye Başkanımıza ve AK Parti’mize nasip ediyor. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Karaköprü Semt Pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan ise semt pazarının yapılmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Baydilli ve beraberindekiler semt pazarını gezerek vatandaşlara hayırlı alışverişler, pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195