Title of a News Article

Başkan Bayık'a Mahalle Muhtarından Teşekkür Plaketi

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetleri sürdüren Hilvan Belediyesi'ne teşekkür eden mahalle muhtarı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Bayık'a Mahalle Muhtarından Teşekkür Plaketi
banner206

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetleri sürdüren Hilvan Belediyesi'ne teşekkür eden mahalle muhtarı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a  teşekkür plaketi verdi.

 

Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Gölcük kırsal mahallesinde Hilvan Belediyesi'nce önemli hizmetlerin yapıldığını ve yapılan hizmetlerle mahallenin çehresinin değiştirdiğini belirten mahalle muhtarı Fevzi Akpolat, mahalle sakinleriyle birlikte Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret edip kendisine plaket takdim etti.

 

Gölcük Mahallesi'nde yapılan hizmetlerin sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade eden Muhtar Akpolat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık aynı şekilde gençlerimiz için de büyük hizmetler gerçekleştirmiştir. Üst yapı çalışmalarından eğitim yuvalarının çevre düzenlenmesine kadar her türlü hizmetin yanında oluşturulan spor alanlarıyla da mahallemize çok önemli hizmetler getirdiği için, şahsım ve Gölcük Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyorum dedi.

 

Belediye olarak yapılan hizmetleri değerlendiren Başkan Bayık, sosyal belediyecilik alanlarını her geçen gün genişletip her yaşta insanımıza ulaşmaya ve hizmet etme çabamızı sürdüreceğiz. Gölcük Mahallemizde yapılan çalışmalar esnasında mahalle sakinlerince gösterilen sıcak ilgi ve desteklerinden dolayı da ben Gölcüklülere teşekkür ediyorum. Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden; toplumda birbirine paralel sosyal bir gelişim sağlamaktır.  Zaman içerisinde imkanlar dahilinde her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Gölcük mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her şey Hilvan için dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195