Title of a News Article

Başkan Yardımcısı olarak atandı...

Başkan Yardımcısı olarak atandı...
banner206

Halfeti Belediye Başkan Yardımcılığına Abdullah Dilek atandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti ilçe koordinatörü olan Dilek, ilçe Belediye Başkan yardımcısı oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti’de Belediye Başkanlığını açık ara kazanan Şeref Albayrak, başkan yardımcısını belirledi. 20 yıldan bu yana Halfeti kaymakamlığında çeşitli görevler alan, büyükşehir belediyesinde yerel yönetimlerde görevler üstlenen tecrübeli bürokrat Abdullah Dilek, Halfeti Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Dilek sosyal medya hesabından atamasını açıklarken şu ifadelere yer verdi. "Değerli dostlarım ve akrabalarım, 20 yılı aşkın süredir gerek kaymakamlık, gerek büyükşehir belediyesi bünyesinde yerel yönetimlerden, kalkınmasına kadar farklı alanlarda çözümler üreterek hizmet ettiğim Şanlıurfa’mızın incisi Halfeti’mizde, Belediye Başkanımız Sayın Şeref Albayrak tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevi bugün itibariyle şahsıma tevdi edilmiştir. Bu onuru şahsıma layık gören başta Başkanımız Sayın Şeref Albayrak’a ve kıymetli büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim. 

Daha önceki çalışma hayatımda olduğu gibi bu görevimde de “Sevdam Halfeti"ye hak ettiği hizmetleri kazandırmak için siz dostlarımın ve Halfetili hemşerilerimin desteğiyle el ele vererek gece gündüz çalışacağız.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 04:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195