Title of a News Article

BŞB'den Ceylanpınar'a önemli yatırım

.

BŞB'den Ceylanpınar'a önemli yatırım
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da yapımı tamamlanan Özbek Parkının açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış programına Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcıları, ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us , BŞB Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, BŞB başkan vekili İsa Kızıldemır , Ceylanpınar Belediyesi Başkan vekili ve belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, çok sayıda partili ve Özbek mahallesi sakinleri katıldı.
Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 20 bin metre kare alan üzerine inşa edilen ve Ceylanpınar ilçe girişinde yer alan Özbek parkının oturma alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, spor aletleri ve yeşil alanıyla halka hizmet vereceğini söyledi. Bir çok projenin temel atma töreni için Ceylanpınar'a daha sık geleceklerini kaydeden Çiftçi, "Ceylanpınar'a bu yaz yoğun bir program var. Çok sık geleceğiz ve eli boş da gelmeyeceğiz. Her geldiğimizde ya bir hizmetin açılışını yapacağız, yada bir hizmetin temelini atacağız." dedi.
22 Temmuz'da Ceylanpınar'da Spor Tesisinin temelinin atılacağı müjdesini de veren Başkan Çiftçi şunları söyledi: "Kadınların artık modern semt pazarlarında alış veriş yapmaları lazım. Pazarcılarımızın güneşin veya yağmurun altında değil de güzel temiz ve kapalı bir ortamda pazarlarını kurmaları gerekir. Bu kapsamda yine semt pazarımızın temelini de Ceylanpınar'da atacağız. Ayrıca ilçe sakinlerimizin yoğun talebi doğrultusunda ilçemizde güzel bir kültür merkezi olsun istedik. İlçemize yakışır güzel bir kültür merkezinin temelini de yine 22 Temmuz'da atacağız." diye konuştu.
Çarşı merkezinde de çalışmalar yapılacağını ifade eden Çiftçi, "Çarşı merkezimizde de çalışmalarımız olacak. İnşallah çarşımızı da güzelleştireceğiz. Elektrik tesisatını yeraltına alacağız. yolları asfaltlayacağız. sinyalizasyon sistemini yapacağız. Ayrıca ilçedeki parklarımızın yapımına da devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Açılış programında kısa bir konuşma yapan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol da, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye belediye başkanı Menderes Atilla ve ilçe sakinleri adına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Özbeklerin geleneksel kıyafeti olan 'Ton' atlı elbise hediye edildi. Program kesilen kurdelenin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195