Title of a News Article

Bu Parkın temeli atılıyor

.

Bu Parkın temeli atılıyor
banner206

 Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olan ‘Yaşam Parkı’nın temeli bayramın 2. Günü atılıyor. Dev projenin temelini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik atacak.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi’nin vizyonel projeleri arasında yer alan Yaşam Parkı Projesi hayata geçiyor. 

Karaköprü’ye yeni bir kimlik kazandıracak olan ve Şanlıurfa’lıların özlemle beklediği dev projenin temeli bayramın 2. Günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla atılacak. 

Temel atma töreniyle ilgili açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü’ye nitelik verebilecek, Karaköprü’nün kalkınmasına öncüllük edebilecek bir projemizin temelini Bakanım Sayın Faruk Çelik’in katılımıyla atacağız. Yaşam Parkı projemiz vizyon olarak ilçemizin geleceğe bakışını yansıtan bir projedir” dedi.

Şanlıurfa’ya büyük bir yaşam alanı kazandıracaklarını ifade eden Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Projemiz 110 Bin m2’lik bir alana yapılacak. Projemizin içerisinde; Yüzme havuzu, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badmington, Tenis, Golf, Okçuluk, Dart, Dağ Kızağı Sahaları, Koşu, Bisiklet ve Paten Parkurları , At Biniciliği ve Kaykay Pisti, Fitnesss ve Çocuk Oyun Alanları, Kapalı Spor Alanı, Bilim Merkezi, Biyolojik Göl, Şelaleler, Süs Havuzları, Kuru Havuz, Restaurant ve Kafeler, Amfi Tiyatro Alanı, Konser Alanları, Yazlık Sinema Alanı, Piknik Alanları, Seyir Terasları ve Otopark gibi bir çok yaşam alanı bulunuyor” 

Öte yandan Başkan Metin Baydilli bayramın 2. Günü temeli atılacak olan Yaşam parkı projesine tüm vatandaşları davet etti. 

 


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195