Title of a News Article

Büyükgöl halkının özlemi bitti

.

Büyükgöl halkının özlemi bitti
banner206

 Başkan Yılmaz Büyükgöl mahallesinde beton yol çalışmalarını inceledi

Yılmaz; Siverek’in dört bir yanına eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince Büyükgöl Kırsal Mahallesinde başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Mahalle sakinleriyle birlikte mahallede yapılan çalışmaları Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ve beraberindekilerle birlikte gezerek incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kırsal mahallede beton yol çalışmalarının tamamlandığı belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz şunları kaydetti.’’Büyükgöl mahallemizde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledik, eskiden köy statüsünde bulunuyordu şuandan itibaren kırsal mahalle vasfına sahip yerleşim birimimiz, ekip arkadaşlarımız kırsal mahallemizin sokaklarını betonla kaplamışlar, daha önce gelme imkânı bulamadık kısmet oldu geldik yapılan çalışmaları yerinde gördük. Yapılan çalışmalarda azda olsa eksikliklerimiz bulunuyor inşallah onu da önümüzdeki değerlendireceğiz. Bu gibi yerlerimizi artık çamurdan tozdan dumandan kurtarmak gerekiyor bütün çabalarımız bu yöndedir, biz hizmeti götürürken belli bir bölgeye hizmet götürmüyoruz. Siverek’in dört bir yanına eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada kırsal mahallelerimize çok önem vereceğiz, bir yandan yol kalitesini yükseltiyoruz öte taraftan hayvancılıkla uğraşan mahallelerimizde de hayvan sulama göletlerini yapmaya devam ediyoruz. Yapılan çalışmaların mahallemize ve hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

Büyükgöl mahalle muhtarı ise mahallerinde yapılan beton yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine mahalle adına teşekkür etti.

 



Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195