Title of a News Article

Büyükhatipoğlu'na ziyaretçi akını...

özel haber

Büyükhatipoğlu'na ziyaretçi akını...
banner206

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Toprak Reformu Genel Müdürlüğüne atanan Şanlıurfa'lı Bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu'na ziyaretçi akını devam ediyor. Şanlıurfa'da uzun yıllar DSİ Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere, İl Genel Sekreteri ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından ŞUSKİ Genel Müdürü olan ve dönemin Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile anlaşamadığı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Daire Başkanlığı görevini yürüten Uğur Büyükhatipoğlu, bir süre önce üçlü kararname ile  Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in en yakın çalışma arkadaşlarından birisi olması beklenilen Büyükhatipoğlu'na Siyaset, Bürokrasi ve İş dünyasından çok sayıda kişi ziyaret etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çifçi ile Siverek Belediye Başkanı Av.Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  başta olmak üzere, Ak Parti Şanlıurfa İl BAşkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yardımcısı Cemil Çadak,  ŞANDER Başkanı Mehmet Çicek, ASKON Ankara Şube Başkanı İş adamı Abdurrahman Eyyüpoğlu, ve Şanlıurfalı çok sayıda isim ziyaret ettiler.
Kendisini ziyarete gelen Büyükhatipoğlu' Benim kapım daima Urfalı  hemşehrilerime açıktır,ziyaretime gelen tüm dostlara teşekkür ederim'dedi. 





Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195