Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi denetimden

.

Ceylanpınar Belediyesi denetimden
banner206

Belediye Ekipleri Balıkçıları Denetledi
Ceylanpınar Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçede bulunan balıkçı esnafı denetlendi. Vatandaşların daha sağlıklı balık türekitimi için yapılan denetimlerde balıkların tazeliği-bayatlığı, saklama koşullarının uygunluğu gibi konular incelendi. Sağlık Müdürü Servet Ekin, balık sezonunun başlamasıyla beraber ilçede balık satan esnafın denetlendiğini söyledi. Vatandaşların daha sağlıklı bir balık tüketimi yapabilmesi için balıkçı esnafını denetlediklerini dile getiren Ekin, " Balık sezonunun başlamasıyla beraber ilçemizde de balık satışları başladı. Vatandaşlarımızın daha sağlık alışveriş yapabilmeleri ve balık tüketimi konusunda gönüllerinin rahat edebilmesi için balıkçı esnafını denetliyoruz. Önümüzdeki günlerde farklı alanlarda denetimlerimiz devam edecek" dedi.ndi 

Semt pazarı Denetledi. ..

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran Zabıta Müdürü Necati Özdemir ve zabıta ekipleriyle beraber ilçe semt pazarını denetledi.

Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca pazarcı esnafının da belediyeden talepleri soruldu.

Denetimler hakkında bilgi veren Daşkıran, Zabıta Müdürü ve Zabıta ekipleriyle beraber semt pazarını denetlediklerini ve pazarcı esnafının eksikliklerinin kendilerine tebliğ edildiğini söyledi.

Vatandaşların güvenle alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürdüklerini dile getiren Daşkıran, "Bugün semt pazarı esnafımızı denetledik. Var olan eksikliklerini kendilerine tebliğ ettik. Ayrıca bizden talep ettikleri hususları da not aldık. Yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen semt pazarlarımızla ilgili de istişare ettik. Verimli bir denetim oldu. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri ve esnaflarımızın daha sağlıklı ortamlarda ticaretlerini gerçekleştirebilmeleri için denetimlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195