Title of a News Article

Erdoğan'a eşlik etti

Erdoğan'a eşlik etti
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de önemli açıklamalarda bulundu.

Doğu Akdeniz'deki çalışmalarla ilgili konuşan Erdoğan, "Batı tehdit sallıyor. Biz tehdit mehdit dinlemeyiz. Burada Türkiye'nin haklarını sonuna kadar savunacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli'nin yeni yerleşim planıyla ilgili olarak ise 'Buradan bir de müjde vermek istiyorum. Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların mağduriyetini çıkarmakta olduğumuz bir kararname ile gideriyoruz. Ve bu gece bu kararnameyi imzaladım." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesini ziyaret ederek Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Yusufeli'nde 2 Haziran'da yenilenen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı Eyüp Aytekin'e verilen destekten dolayı teşekkür eden Erdoğan, "Yusufeli her zaman olduğu gibi yine yanımızda yer aldı. İnanıyorum ki sizin bize olan desteğiniz, bizim size olan desteğimiz, inanıyorum ki Yusufeli'ni çok farklı yerlere tırmandıracaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a Ak Parti genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ,Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çalışma ve Tarım eski Bakanı Faruk Çelik'te eşlik etti .

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195