Title of a News Article

Eylem sonrası Vekil'den açıklama

Eylem sonrası Vekil'den açıklama
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, dün Harran yol çatısında eylem yapan çiftçilere mesaj yolladı. 

Milletvekili Özcan, bu sabah yazılı bir açıklama yaparak, pamuk üreticilerinin yanında olacağını ifade etti. Özcan açıklamasında şunları ifade etti 

"Her zaman çiftçilerimizin yanında olduk yine olacağız. Pazartesinden bu yana ( Harran çatında yol kapatmadan önce) ziraat oda başkanlarıyla irtibattaydık. Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret bakanlarımız Ankara dışındaydı. İlk fırsatta görüşüp pamuk üreticilerimizin fiyat konusunda mağdur edilmemesi için girişimlerimiz devam edecektir. 1 aydır çiftçilerimizle iç içeydik. Onların sorunlarını iyi bilenlerdeniz. Gümrük ve Ticaret bakanlığımızdan pamuk ithalatında bir kaç aylık kota konmasını ve Çukobirliğin desteklenmesini talep edeceğiz. Tarım Bakanlığımızdan da Tarım ilaçlamalarının azaltılması için çalışmaların yürütülmesini, denetlenmesi çiftçilerimizin girdileriyle fiyatların orantılı olmasını talep edeceğiz . Çiftçilerimizin fırsatçıların eline düşmemesi için çifçilerimizin yanında olacağız. Bir çok ziyaret gerçekleştirdik her ziyaretimizde çifçilerimiz sorunlarını dile getirdi. Bizde takipçisi olacağımızı söyledik. Gelir gelmezde girişimlerimiz oldu. Çifçilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur. Her zamanki gibi Popülist söylem ve davranışlardan uzak bir şekilde gerçekçi çözüm odaklı çalışmalarımız sürecektir. Çifçilerimize saygıyla duyurulur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195