Title of a News Article

Gülpınar ismi yaşatılacak...

Gülpınar ismi yaşatılacak...
banner206
 Eyyübiye Belediyesi tarafından Devlet eski Bakanı Şanlıurfa Eski Milletvekili Rahmetli Eyüp Cenap Gülpınar adına yaptırılan parkın açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesine bağlı selçuklu mahallesinde bulunan eski Hayvan pazarının yerine modern bir park yapıldı .Eyyübiye Belediyesi meclisi tarafından alınan kararla parka Devlet eski Bakanı Şanlıurfa Eski Milletvekili Merhum Eyüp Cenap Gülpınar ismi verilmişti. 

19 Bin m2 üzerinde yapılan parkın açılışına Vali vekili Fatih Çelikkaya,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa Ahmet Akay, il Başkanı Bahattin Yıldız BŞB vekili Nihat Kılıç,Karaköprü ilçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve çok sayıda muhtar ile davetliler ile vatandaşlar katıldılar. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, parkın açılışında yaptığı konuşmada Selçuklu mahallemizdeki eski hayvan pazarı yerini 19 bin m²‘lik alanı yeşil alana dönüştürdük.Eski Devlet Bakanımız merhum “Eyyüp Cenap Gülpınar” adını verdiğimiz parkımızın açılışını gerçekleştirdik.İlçemize hayırlı olsun dedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Gülpınar, Akay ve Vali vekili Fatih Çelikkaya da birer konuşma yaptılar. 

SİYASETİN OLMAZSA OLMAZI AHDE VEFADIR”

AB Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise,” Bugün burada iki güzel duyguyu aynı anda yaşıyoruz. Birincisi; güzel bir hizmete, halkın, vatandaşın faydasına olan güzel bir hizmete vesile olmak. Bunun için değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir hizmete vesile olmuş. Siyasetten alacağınız ikinci haz ise hayırla yad edilmek. Hepimiz bu görevleri bırakıp bu dünyadan ayrılacağız. Önemli olan ayrıldıktan sonra nasıl yad edildiğiniz. Bugün burada değerli Belediye Başkanımız en başta siyasetin olmazsa olmaz şartlarından biri olan ahde vefaya sadakat gösterip, vefa örneği sergileyerek Değerli babam Eyüp Cenap Gülpınar’ı  hep birlikte hayırlı yad etmemize vesile oldu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

“BAŞKAN EKİNCİ GÖNÜLLERİ FETHETMİŞTİR” 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay da,” Bugün çok anlamlı ve önemli bir gün. Eyyübiye Belediye Başkanımız yaptığı fiziki ve sosyal projelerden bahsetti. Güzel projeler görüyoruz, yaşıyoruz ve seviniyoruz. Ancak yapılan daha önemli olan bir şey var, o da gönülleri fethetme projesi. Eyyübiye Belediye Başkanımız insanımızın ve hepimizin gönlünü fethetmiştir. Bu anlayışlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yaptığı çalışmalardan  dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız,” bugün Eyyübiye ilçemizde Eyyübiye Belediyemiz tarafından yapılan çok güzel yaşam alanını sizlerin hizmetine sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Parkın yapımında emeği geçen Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum. Vatandaşların yaşam alanına yönelik bu tğr faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyorum.” Dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, yaşam alanının ilçeye kazandırılmasından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195