Title of a News Article

İftar sofrasında buluştular

.

İftar sofrasında buluştular
banner206
 DİCLE ELEKTRİK ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
Dicle Elektrik çalışanları, Mardin, Siirt ve Şırnak’tan sonra Şanlıurfa’daki geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelerek, dualar eşliğinde oruçlarını açtılar. Dicle Elektrik Dağıtım’ın yanı sıra Dicle Elektrik Perakende ve Dicle Elektrik Yatırım şirketlerinin çalışanlar gibi, yöneticiler de iftar yemeğine yüksek oranda katılım gösterdiler.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR’
Açık havada verilen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, Şanlıurfa’da olduğu gibi her yıl Ramazan ayında dağıtım bölgelerindeki Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta çalışanların katıldığı geleneksel iftar yemekleri düzenlendiğini söyledi. Atalay, bütün şirket çalışanlarının dahil olduğu bu tür organizasyonların, birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğini ifade etti.

‘İFTARLAR, AİLE BİRLİĞİNİ PEKİŞTİRİYOR’
Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanları kutladığını da kaydeden Dicle Elektrik Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, konuşmasının devamında, "Şirketimiz tam bir aile ortamı gibi. Beraber açılan bu iftarlar, aile birlikteliğimiz pekiştirmektedir. Yüce mevlam sizlerle birlikte nice hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bu mübarek günde davetimize icabet ettiniz ve iftarınızı bizimle açtınız. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Allah kabul etsin.” dedi.

HEP BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTILAR
Daha sonra çalışanlar ile yöneticiler, okunan ezan ile birlikte oruçlarını birlikte açtılar. İftar yemeği nedeniyle yoğun iş temposundan bir süreliğine olsun sıyrılan Dicle Elektrik Dağıtım, Dicle Elektrik Perakende ve Dicle Elektrik Yatırım şirketlerinin yöneticileri ile çalışanları, yemek sonrasında bol bol sohbet ederek hoşça vakit geçirme fırsatını buldular.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195