Title of a News Article

Karakoyunda inceleme yaptı...

Karakoyunda inceleme yaptı...
banner206
 Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında çalışmalar hızla ilerliyor. Alanda incelemelerde bulunarak ek şerit yapımında asfaltlama işlemlerine başlamak üzere olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Geleceğe bırakılan trafik sorunlarını sorumluluk alan Büyükşehir kadroları olarak çözüme kavuşturuyoruz" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında çalışmalar hızla sürüyor. Alanda incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgiler alan Başkan Çiftçi, çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı ve Karakoyun mahallelerinin trafik sorununun çözüme kavuşturulacağını ve İpekyol'da transit geçiş sağlanacağını söyledi. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA'NIN BU PROJELERE İHTİYACI VAR
Çalışmalar esnasında trafik yoğunluğunu en asgari düzeye çekebilmek için ek şerit çalışmalarında asfalt öncesi malzeme seriminin yapıldığını ve asfaltlamaya kısa bir süre sonra başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafik yoğunluğunu böylelikle ortadan kaldıracağız" dedi. 
Başkan Çiftçi değerlendirmesinin devamında "Karakoyun Köprülü Kavşağı Fen İşleri Daire Başkanlığımızın yürütmüş olduğu en büyük projelerden biri. Gerek alt yapı anlamında gerekse köprülerin inşası ve üst geçişlerin sağlanması noktasında çok yoğun bir çalışma var alanda. Asfalt işlemleri için alt malzeme serimi yapılıyor. Çok kısa bir zamanda genişletmiş olduğumuz şeride trafiği vermiş olacağız. Bunlar büyük projeler. Büyük projeler ana arterler üzerinde yapıldığında şehrin trafiğini mutlak suretle olumsuz etkileyebilecektir. Bu kaçınılmazdır. Biz ne kadar deplase noktasında veya yeni güzergahlar konusunda hassasiyetle davransak da ana arter olduğu için trafiği zor durumda bırakıyor. Ama artık sona doğru geldik. Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ettiğimizi gören vatandaşımız bu konuda bize destek verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Geleceğe bırakılan trafik sorunlarını sorumluluk alan Büyükşehir kadroları olarak çözüme kavuşturuyoruz. Bizden sonraki yönetimlere bu tür sorunlar bırakmak istemiyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Başkan Çiftçi, ardından Eyyübiye'de yine Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere alandan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195