Title of a News Article

Kırsalda vaatler yerine getiriliyor...

.

Kırsalda vaatler yerine getiriliyor...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisini Uzunköy kırsal Mahallesi’ndeki çalışmaları denetleyerek geçirdi. Yapımı süren çok amaçlı kültür evinin mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Demirkol, merkez ile kırsal mahalle arasındaki dengeyi korumayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Uzunköy kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkır ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, ilk olarak eksikleri tamamlanan camide inceleme yaptı. Klima ve halı ihtiyacı karşılanan camideki incelemesinin ardından Başkan Demirkol, yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatının bulunduğu alana geçti. Burada işçilerle görüşerek, çalışmalar hakkın bilgi alan Başkan Demirkol, kültür evinin mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Uzunköy kırsal Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkır, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ne zaman bir şeye ihtiyaç duysak kendisine ulaşabiliyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Meclis Başkanvekili Beyaz ise bir pazar mesaini daha kırsal mahallelerde geçirdiklerini ifade etti.

İlçe Başkanı Canpolat da, “Uzunköy’de çok amaçlı kültür salonunun çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah hep iyisi hep yenisi diyoruz” şeklinde konuştu.

“KIRSAL İLE MERKEZ DENGESİNİ KORUMAYI AMAÇLIYORUZ”

Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada kırsal ve merkez mahalleler arasındaki dengeyi korumayı hedeflediklerini söyledi. Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:
“Her zaman kentle kırsal arasındaki dengeyi korumak, muhafaza etmek istiyoruz. Bu bakımdan hafta içinde kent merkezinde çeşitli mahallelerde, hafta sonu ise kırsal mahallelerdeki çalışmalarımızı inceliyoruz. Uzunköy kırsal Mahallemizin daha öncesinde mahalle içi yollarını yapmıştık. Caminin ihtiyacı olan halı ve klima talebini yerine getirmiştik. Bugün de çok amaçlı kültür evimizin inşaatını yerinde inceledik. Bu tesisimizin gençlerimizin eğitiminden, halkımızın sevinçli günlerinde kullanılmak üzere kısa sürede faaliyete açacağız. Diğer kırsal ve merkez mahallelerimizde de, Uzunköy’de olduğu gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195