Title of a News Article

Kursiyerli kadınların keyfine diyecek yoktu...

.

Kursiyerli kadınların keyfine diyecek yoktu...
banner206
 Kursiyer bayanlara yönelik piknik etkinliği düzenlendi
Siverek Belediyesi çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

Açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, havaların sıcak geçmesi nedeniyle bayanlara piknik etkinliği düzenledi. Yaklaşık 150 bayan kursiyeri otobüslerle Suat Aloğlu mesire alanına götüren müdürlük, bayanların stres atmasını sağladı.

Dikiş-nakış kursunda eğitim gören kursiyer Leyla Uyan, etkinlikler nedeniyle Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti. Uyan merkezlerde aile ortamı olduğunu belirten Uyan, "Bu tür merkezleri açan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Merkezler ve etkinlikler sayesinde kadınlara bir özgüven geldi, kadınlar daha bir kendine güvenmeye başladı. Kurslar sayesinde kendimize ait bir iş yeri açabilir, aile bütçemize bir destek sunabiliriz" dedi.

Kursiyerlerden Süreyya Kat, piknik etkinliğinde çok eğlendiklerini söyleyerek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever, merkezlerde bayanlara kursların yanında sosyal etkinlikler de sunduklarını belirterek, "Bugün de sosyal aktivite olsun diye Suat Aloğlu mesire alanımızda bir piknik düzenledik. Bayanlarımızın sosyalleşmesi anlamında da geniş bir kitleye hitap ederek farklı alanlarda onları özgürleştirme noktasında ilerliyoruz. Belediyeciliği sadece kurumsal olarak değil sosyal belediyecilik üzerinde de kolektif bir güç olması nedeniyle hedeflerimiz arasında. Bunun ilk ayağı piknik idi. İlerleyen süreçte bayan arkadaşlarımızı daha farklı platformlarda farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz, amacımız bu. Arkadaşlarımızın duyduğu mutluluk almış oldukları keyif bizim çalışmalarımızı daha da güçlendirmemize vesile oluyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195