Title of a News Article

Mobil uygulama başladı...

.

Mobil uygulama başladı...
banner206
 Şanlıurfa’da SGK Müdürlüğü halkın bilinçlendirilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında büyük adım atarak mobil araçla hizmet vermeye başladı.
Şanlıurfa’da Kültür projesi kapsamında Şanlıurfa SGK il Müdürlüğüne seyyar SGK aracı tahsis edilerek Şanlıurfalı vatandaşların hizmetine sunuldu. SGK Mobil araç kentin en işlek yerlerinden olan Balıklıgöl platosunda ilk olarak kurularak tanıtımını gerçekleştirdi. Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü Mobil Araç ile ilgili vatandaşların her türlü sorunlarının çözümü noktasında ayaklarına kadar geldiklerini belirterek “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak biz, Şanlıurfa’da özellikle tüm ilçelerde ve merkezde yapılandırmamızı bitirmiş durumdayız. Bu kapsamda ilde tek merkez olmamız belki vatandaşlarımıza doğru ulaşmasına engel olabilir. Biz bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu olarak Bakanlığımızın Avrupa Birliği ile yürüttüğü proje kapsamında bu denetim araçları bize kültür projesi kapsamında ücretsiz olarak verilmiştir. Biz bu araçları etkin kullanmak adına sahaya sürerek insanlara sosyal güvenlik birimini aşılamak anlamında onlar bize gelmeden biz onların ayaklarına giderek insanlara hem sosyal güvenlik bilinci oluşturmak hem sorunlarına cevap vererek bilgilendirmek adına saha çalışmasına başladık” dedi.
SGK Mobil Hizmet aracı Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde farklı noktalarda haftanın 5 günü saha çalışması yapacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195