Title of a News Article

Naneli köyüne çıkarma...

BAŞKAN AYHAN SINIR KÖYÜ OLAN KÜÇÜK NANELİ MAHALLESİNDE

Naneli köyüne çıkarma...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akçakale kırsalındaki gezilerine devam ediyor. Geziler kapsamında başkan Ayhan’ın bugünkü durağı Küçük Naneli kırsal Mahallesi oldu. 

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında ilçenin en uzak mahallesi olan Küçük Naneli ’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle halkı tarafından karşılanan başkan Ayhan bir süre vatandaşla sohbet edip sorunlarını not alarak en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi. Ziyareti sırasında Akçakale belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı salonu ve taziye evini de ziyaret eden belediye başkanı Ayhan çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışanlara talimat vererek her türlü desteğin sağlanacağını da kaydetti.

Mahalle gezisinde Başkan Ayhan’a eşlik eden vatandaşlar ise; “ Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birde camimizin birkaç eksiği var. İnşallah başkanımız yardımcı olur ve bu eksikleri de gideririz. Başkanımızın ayaklarına sağlık zahmet buyurmuşlar gelmişler ben tekrar teşekkür ediyorum.” Dediler.

Ardından söz alan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise; “Bildiğiniz üzere Küçük Naneli köyü bizim son köyümüz Suruç ve Akçakale sınırındaki köyümüz. Bizim amacımız Suruç sınırından Ceylanpınar sınırına Ceylanpınar sınırından Harran sınırına ve Eyyübiye sınırına ve tüm köylerimize ulaşmak istiyoruz. Tabi ki eksiklikler köy içindeki yol eksiklikleri, cami, okul ve taziye evlerindeki eksiklikleri tespit edip en kısa sürede ulaşmayı hedefliyoruz. Şuan taziye evi ve çok amaçlı salonun yapımı devam ediyor. Hocamızın da dediği gibi katkılarımız devam edecek. Bunu bitirip en kısa sürede hizmete açacağız. Tabi ki ismi taziye evi ama inşallah hep sevinçli günlerde bu alanları kullanırız. Ben köy halkıma mahalle halkıma şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Diğer yandan Akçakale Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğünün merkez mahallelerde bitirme aşamasına geldiği kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ederken; yine kırsal mahallelerde de stabilize yol yapım çalışmalarının startı verildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195