Title of a News Article

Öz Urfalıyı kimler açtı?

Öz Urfalıyı kimler açtı?
banner206

 Ankarada bugün açılışı yapılan Özurfalı Kebap ve künefenin açılışı Siyaset, Bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getirdi. 

Şanlıurfalı iş adamı Şıhmüslüm  Alemdaroğlu tarafından Ankara Etimesgt ilçeinde faaliyete giren Özurfalı Kebap ve künefe salonunun açılışı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Eski Bakan Faruk Çelik ve Milletvekili Kemalettin Yilmaztekin tarafından yapıldı.

Yıllardır Başkent Ankarada işletmecilik yapan ve bu alanda önemli bir isme sahip olan İş adamı Şıhmüslüm Alemdaroğlu Ankara Etimesgut ilçesi  Suvari mah mehmet akif ersoy cad 7/1 adreside yeni bir işletme daha açtı. Özurfalı Kebap ve künefe salonunun açılışına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Faruk çelik ve Kemalettin Yilmaztekin yanı sıra eski Milletvekili Halil çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı. kurban kesimi ve duaların okunduğu açılışta konuşan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili ve eski Bakan Faruk Çelik,  iş adamı Şıhmüslüm Alemdaroğlu ve ekibini kutladığını söyledi.
Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin ise Özurfalı Kebap ve künefe salonunun Ankarada bir marka olduğunu işletme sahibi Şıhmüslüm Alemdaroğlu ve ailesini kutladığını ifade etti.

Açılışın ardından Şanlıurfanın meşhur sıra gecesi etkinliği düzenlendi. Sıra gecesine yüzlerce Ankaralı katılım gösterdi. 



Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195