Title of a News Article

Sabaha kadar ayakta olan Başkan...

Sabaha kadar ayakta olan Başkan...
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sahur vaktine kadar ilçenin en kritik bölgesi olan çarşılarda ki esnafı ziyaret etti, nöbetçi personeli denetledi.

Ramazan bayramına sayılı günler kalırken ,Şanlıurfalılar adeta çarşı merkezlerine ve Avm'le alış veriş için akın ettiler. Eyyübiye sınırları içerisinde yer alan çarşılar için gelen vatandaşlar ve kutsal mekan olan Dergah ve Balıklıgöl platosuna gelenlerle birlikte on binlerce kişinin akın etmesiyle mahşeri kalabalık için önlemleri alan Başkan Mehmet Kuş, başta temizlik ,zabıta ve güvenlik personellerini denetledikten sonra, sahura kadar açık bulunan esnafı ziyaret ederek moral verdi, vatandaşlarla birlikte oldu.

Bayram öncesi satış yapan esnafa moral vermek ve sorunlarını azami ölçüde gidermek amacıyla sabaha kadar ayakta olduğunu belirten Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş" mübarek Ramazan ayının son günleri ve bayram öncesi çarşı denilen bölgelerimiz ve Dergah platosuna vatandaşlarımızın yoğun gelişleri var. Tüm ekiplerimiz 24 saat teyakuzda, Hiç bir sorun yaşamadan belediyecilik görevimizi Yerine getireceğiz ,esnafımıza destek olmak zorundayız"dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 03:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195