Title of a News Article

Takdir toplayan Başkan

.

Takdir toplayan Başkan
banner206
 Başkan Atilla, Mezarlıkta Vatandaşlara Gül ve Yasin Kitabı Dağıttı
Ceylanpınar Belediyesi bayram öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe mezarlığında yakınlarını mezarları başında ziyaret eden her vatandaşa Yasin kitabı dağıttı.
Ceylanpınar’da her Ramazan bayram öncesi mezarlıklar doldu taştı. Yakınlarının mezarları başına giden Ceylanpınarlılar dualar ederek Kuran-ı Kerim okudular. Ceylanpınar Belediyesi, mezarlığa gelen vatandaşlara Yasin kitabı dağıttı. Öte yandan ilçe mezarlığında ziyaretlerde bulunan vatandaşlar için Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla 5 belediye aracı hazır bulunduruldu. Ceylanpınar Belediyesine ait 5 hizmet aracı kabristan ziyareti sonrası evlerine dönmek isteyen vatandaşlar adreslerine ulaştırıldılar.
İlçe mezarlığında gül ile yasin kitabı dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’İnsanlarımızın kültüründe dinimizin gereği mezarlıklarımızı kutsallarımıza annemizi babamızı vefat eden sevdiklerimizi ziyaret ediyoruz. Burada hemşerilerimizi güllerle ve yasini şeriflerle karşılayarak kendilerine hediye ediyoruz. Ayrıca belediyemizin araçları burada bekliyor. Ziyarete gelen Yaşlılar çocuklu bayanlarımız engelli kardeşlerimizi buradan evlerine belediye araçlarıyla evlerine ulaştırıyoruz. Bu hizmeti de bu bayram başlatmış olduk. Hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz bayramlaşıyoruz onlara hizmet veriyoruz. ALLAH tüm hemşerilerimizin yaptığı ibadetleri kabul etsin. Bayramımızı ağız tadıyla kazasız belasız geçirmeyi nasip etsin. Tüm hemşerilerimiz ve tüm Müslüman kardeşlerimize gelecek olan bayramı görmeyi hepimize nasip etsin. Tüm hemşerilerimizin bayramını buradan kutluyorum. Bu bayramda da ilçe mezarlığımızın su sorunu vardı su sorunu da çözdük. Büyük hidroforlar bağlandı yeni su şebekesi hatları çekildi.’’ifadelerinde bulundu.
Yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür eden Ceylanpınar esnaflarından Aleddin Çiftçi, ‘’Başkanımız bugün arefe günü olması dolayısıyla güle ile yasin kitabı dağıtıyor. Belediyemizin araçları burada yaşlılara ve engelli vatandaşlarımızı evlerine kadar götürülüyor. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızdan çok memnunuz Allah ondan razı olsun.’’ifadelerinde bulundu.
İlçe mezarlığında yapılan yeni su şebekesinden dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür eden İsmail Ceylan, ‘’Burada yapılan En büyük hizmet yeni su şebekesi. 30 yıldan beridir benim babam vefat etmiş hiçbir zaman mezarını sulayamıyordum. Allah Belediye Başkanımız Menderes Atilla’dan bin defa razı olsun ilk defa su hizmeti göre bildik kendisine teşekkür ediyorum. Biz Başkanımızdan razıyız Allah’ta ondan razı olsun.Yaşlı ihtiyarlarımız eve gitmekte zorlanan vatandaşlarımıza bizzat belediyenin kendi araçlarıyla evlerine kadar refakat ediyorlar. Ayrıca bunun içinde teşekkür ediyorum’’ifadelerinde bulundu.
 İlçe mezarlığında gül ile yasin kitabı dağıtımı sonrası kabir ziyaretinde bulunan Başkan Atilla, 2007 yılında Şehit olan piyade er Mehmet Arslan’ın kabrini ziyaret etti.
Şehit piyade er Mehmet Arslan’ın kabir ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Atilla, ‘’Şehitlerimiz burada defnedilmiş ALLAH onları gani gani rahmet eylesin. ALLAH PKK terör örgütünü de kahhar ismiyle kahretsin. Gencecik çocuklar burada zamanında bu vatan için şehit oldular. Mezarlık ziyaretinde şehitlerimizi de unutmayarak burada ziyaret ettik. Nur içinde yatsınlar eğer biz bugün rahat huzurlu bir şekilde geze biliyorsak yaşaya biliyorsak, bunları biz şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimize minnet borcumuz var ALLAH tüm şehitlerimizin ruhlarını şad etsin.’’ifadelerinde bulundu.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Mezarlığı ziyaret ederek Ceylanpınarlılar ile bayramlaştı ve hayatını kaybedenlere dua etti. Bazı vatandaşlar ise mezarlıkta merkezi sistem ile okunan Kuran'ı Kerim'e eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195