Title of a News Article

Vatandaş perişan...

Vatandaş perişan...
banner206
 Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet hastanesi bahçesi ilkel görüntüyle tepki çekiyor.

Şanlıurfa sağlığının en önemli durağı olan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet hastanesi bahçesine yıllar önce bir kaç kamelya kuruldu. Kurulan bu kamelyalardan sonra caminin altında küçük bir hasta yakınları için dinlenme alanı da yapıldı. Ancak binlerce hastanın uğrak yeri olan Akif İnan Devlet hastanesinde ki tablo yetkililer nezdinde değer görmediği anlaşılıyor. 
Hava sıcaklığının en yüksek seviyede olduğu şu günlerde yerlerde oturmak zorunda kalan hasta yakınlarına Harran TIP Fakültesi hastanesi ve Eyyübiye Hastanesi gibi misafirhanenin yapılması isteniyor. 
Hastane bahçesinde günlerdir yatan hasta yakınları Devlet yetkililerinden ve Yerel yöneticilerden hasta yakınlarının mağduriyetinin giderilmesini istediler.

Bir yakının uzun süredir hastanede yattığını dile getiren Hüseyin Gözler, Yıllardır bu tablo yaşanıyor. Siyasiler, Bürokratlar ve kısacası herkes hasta ziyaretlerine gelirler, burada ki rezaleti görürler yorum yaparlar ancak bir çözüm bulmak için kafa yormazlar, yaz-kış hasta yakınları bu sıkıntıyı yaşıyorlar. Hastanenin karşısında ki boş arazide veya hasta otoparkında modern bir hasta yakınları için bir misafirhane yapılabilinir, bu hastahane Karaköprü ilçe sınırlarında Belediye Başkanı Metin Baydili'nin ve meclisine görev düşüyor "dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 08:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfi
urfi - 6 yıl Önce

Hastanenin kesinlikle misafirhanesi var.

SIRADAKİ HABER

banner195