Title of a News Article

YETER ARTIK...

YETER ARTIK...
banner206
 Şanlıurfa'da her ana yol ve cadde üzerinde köşe başında Belediye tarafından yaptırılan kasisler sürücülerin büyük tepkisini çekiyor. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentin tün ana cadde ve yollarında yaptırılan kasisler tepki çekmeye başladı. Belediye ulaşım daire Başkanlığı tarafından önce plastik hız kesiciler, demir önleyiciler, ardından sık sık döşenen asfaltlı kasisler araç kullanan herkesi yakından etkiliyor. 

Yapılan araştırmaya göre Türkiye'de an fazla hız kesici kasislerin Şanlıurfa'da bulunuyor.  araç kullananlar yoğun trafik akışında zaten hız yapamadıklarını ifade ederek şöyle konuştular' okul önleri ve bazı noktalr hariç, hız kesici kasislerin yapılmasını bir hakkaret olarak görüyoruz. medeni toplumlarda böyle uygulamalar olmaz, trafiğin en yoğun olan caddelerde bile hız kesicilerin olması ve sık sık kasislerin varlığı araçlarda amartisyon ve diğer mekanin arızalara yol açıyor. özellikle şehir içi ulaşmda ki otobüte yolculuk yaparken zorluk çekiyoruz, artık kasislerin yapılmasını istemiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa
mustafa - 7 yıl Önce

bence çok mantıklı. o kadar güzel yollar yapılıyor ki sürücüler otomatikmen hız yapıyor. kazaya sebebiyet verse daha mı iyi olur. kutluyorum

Gercek urfali
Gercek urfali - 7 yıl Önce

Millet ulkesine memleketine metro tramvay alt tup gecit yapar bizim urfada ancak kasis yapar kimlere kalmış urfa burdan belli değil mi malatyada çöplerden elektrik üretiliyor. Bizim çöpler acaba ne yapılıyor?

poyraz3310
poyraz3310 - 7 yıl Önce

sıcaktan yetkililer n eyapacağını bilmiyor kafalar jupiter :D

Urfali
Urfali - 7 yıl Önce

Sokak ortasina atilan masallar kaldirimlari isgal etmis masalar millet ailesi ile yoldan kaldirimdan yuruyemiyor kim ilileniyor bu memleketten ......

EDS
EDS - 7 yıl Önce

Kasisler sürücülerimizin kurallara uymamasından dolayı konuluyor. Bence EDS devreye girmesi gerekiyor ki kurallara uyalım. Direksiyona geçen kendini kral sanıyor.

çok acil
çok acil - 7 yıl Önce

Bitane de onikiler demetin yukarısına lazım yukarıdan gelen mezarlığın ucundan göbeği göremiyorum hızda yapınca çok kaza oluyor lütfen bir tane de oraya yapın

Tosun
Tosun - 7 yıl Önce

Çok isabetli bir hareket. Belediyeyi tebrik ediyorum

Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Bir sürücü olarak belediyeyi kutluyorum. Çünkü trafigimiz berbat herkes hız yapıyor.


SIRADAKİ HABER

banner195