Title of a News Article

Yılmaz Kırsal'da yatırım devam edecek

Yılmaz Kırsal'da yatırım devam edecek
banner206
 Siverek'te 'çok Amaçlı Hizmet Evleri'nin sayısı artıyor
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yapımı devam eden çok amaçlı hizmet evlerinde incelemelerde bulunarak, sayıyı arttırdıklarını söyledi.

Belediye hizmetleri ve rutin esnaf ziyaretlerinin yanı sıra devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hayriye ve Bağlar mahallelerinde yapımı süren çok amaçlı hizmet evleriyle ilgili bilgi aldı.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan ile incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Şehir merkezinde sürdürülen diğer çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, daha sonra Azıklı kırsal mahallesinde yapım çalışmaları süren Azıklı Çok Amaçlı Hizmet Evi'ni inceledi.

Azıklı sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Yılmaz, bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Resul Yılmaz, çok amaçlı hizmet evleri sayısını gün geçtikçe arttırdıklarını söyledi. Kent merkezinde mevcut hizmetlerinin yetersiz kaldığını dile getiren Yılmaz, "Geçen yıl Yenişehir ve Esmerçayı mahallelerimizde üst katı cami olarak kullanılan, son derece modern iki adet çok amaçlı hizmet evini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Arkadaşlarımızın yaptığı incelemeler neticesinde ihtiyacı olduğu belirlenen Bağlar ve Hayriye mahallelerimizde çalışma başlattık. Her iki mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılan çok amaçlı hizmet evlerinde çalışmalarda sona geldindi" dedi.

Daha önce kırsal mahallelerinde hiç birinde çok amaçlı hizmet evinin olmadığına vurgu yapan Yılmaz, "Bugüne kadar gerek destek sunduğumuz, gerekse yapımını öz kaynaklarımızla tamamladığımız 52 kırsal mahalleyi çok amaçlı hizmet evine kavuşturduk. Bunu yaparken de adil ve adaletli davrandık, önceliğimiz nüfus yoğunluğu oldu. Yaptığımız planlama doğrultusunda bu çalışmayı 2018 yılında da aynı şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2017, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195