Title of a News Article

Erdoğan PKK neyse Onlarda O!..

Erdoğan PKK neyse Onlarda O!..
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonyada ki temaları kapsamında Türklerle bir araya geldi. Erdoğan'ın konuşmasında satır başları...

Türkiye Cumhuriyeti devleti her zaman ve her yerde sizlerin yanındadır. Yurt dışındaki vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın çıkarlarını korumak her zaman birinci önceliğimiz olmuştur.

Türkiye'nin yanında Japonca'yı da çok iyi öğrenmelisiniz. Buradaki başarınız buna bağlı.

Çocuklarımızın, ülkemizin ve milletimizin değerlerine yabancı kalmaması için üzerimize düşeni yapıyoruz. Nagoya'daki çocuklarımızın değerlerini daha iyi öğrenmesi için Maarif Vakfı buraya öğretmen gönderdi. Rahat bir hayat sürebilmeniz için sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Bu amaçla Japon makamlarıyla işbirliği halindeyiz.

Maalesef Japonya'da FETÖ'ye bağlı okullar, dernekler ve şahıslar hala faaliyetlerini sürdürüyor. Eli kanlı bu törer örgütüyle mücadelemizde sizlerden destek bekliyoruz. PKK neyse FETÖ de odur. Bunların birbirinden hiçbir fark yoktur. Unutmayın... Birlik ve beraberlik her türlü başarının anahtarıdır. İçinde bulunduğunuz bu tabloyu dağıtmayın.

Japon makamlarına sesinizi duyurabilmeniz için mutlaka daynışma içinde olmalısınız. Nagoya'da bir başkonsolosluk açabilirz.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195