Title of a News Article

Mamuşa'nın Başkanını ağırladı

.

Mamuşa'nın Başkanını ağırladı
banner206
Pazar günü İstanbul Yeni kapı meydanında yapılacak olan  Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Türkiye'ye  gelen Kosova'nın Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütünç Ankara'da Bakan Faruk Çelik Süleyman Soylu  ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'ı ziyaret ederek mesajı verdi. 
15 Temmuz'da yaşanan Darbe girişiminin ardından Dünyanın bir çok ülkesinden liderler ve siyasiler özellikle Türki Cumhuriyetler Türkiye'nin yanında olduğunu deklare ettiler. 
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayında Kosova'da  düzenlenen iftar programına katılarak Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütünç'ü ziyaret etmişlerdir. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından dün Ankara'ya gelen Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütünç Külliye önünde sabaha kadar nöbet tuttu. Başkan Bütünç bugün ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçarla biraraya gelerek destek mesajı verdi.

Bakan Çelik Kosova Belediye Başkanı Arif Bütünç'ü ağırlamaktan memnun olduğunu söyledi. 

Öte yandan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütünç yarın ki Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılacak 




Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195