Title of a News Article

Umut masası yardımlarını sürdürüyor

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile maddi durumu iyi olan vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören Umut Masasına destekler devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyete giren Umut Masası, vatandaşlara yardım noktasında faaliyetlerine devam ediyor. Kurulduğu ilk günden itibaren, maddi durumu iyi olan vatandaşlar ile yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören Umut Masası, il genelinde yapılan yardımlarla daha çok vatandaşa ulaşıyor. Umut Masasının çalışmalarından etkilenen Şanlıurfa Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenler ve öğrencileri evlerinde kullanılmayan ama işe yarayan eşyalarını Umut Masası aracılığıyla, yardıma muhtaç insanlara ulaştırıyor. Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’nin de katıldığı organizasyonda eşyaları Umut Masası görevlilerine teslim etti.

 Öğretmen ve öğrencilerin bu anlamlı davranışından dolayı çok etkilendiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, ‘’Gençlerin yanında olunca pozitif enerji ile önümüze daha güzel bakacağımıza inanıyoruz. Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşleri’ne bağlı olarak kurulmuş olan Umut Masasına gençler tarafından yapılan yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah herkese teşvikle anlamlı bir örnek olur.” dedi.

Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Ahmet Harmancı ise, “Bizlere vermiş oldukları haberle bizler bu işe başladık. Sağ olsunlar öğrencilerimiz duyarlı oldular. Eşyalarını getirdiler. Öğretmen arkadaşlarımızda bu konuda yardımcı oldular. Evlerinde kullanılmayan, işe yarar ne malzeme varsa giyim olarak arkadaşlarımız getirdiler. Bunları toparladık, giyine bilecek ve kullanılabilecek olanları poşetledik. Umut Masasına verdik. Bu işleri yüklendikleri için Eyyübiye Belediyesi Umut Masası ekibine çok teşekkür ediyor, Yollarının daha açık bir şekilde ilerlemesi için başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullanırken, Okul öğrencileri de, ‘’Küçük kardeşlerimizin ve bizden büyük abi ve ablalarımıza yardımlarda bulunduk. Çok mutluyuz. Onlar bizden daha iyi şeylere layıktır. Kimsesiz olan insanlara yardımlarda bulunduk. En azından onlara bir desteğimiz oluyor. Neler hissetlerini bilmiyoruz ama çok mutlu olacaklardır.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195