Title of a News Article

Yavuz: İçimizde hain çok

Yavuz: İçimizde hain çok
banner206

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, gündeme ilişkin bir açıklama da bulunarak, içimizde hain çok dedi.

Başarılı bir şekilde sürdürülen Barış Pınarı Harekatı'nı anbean takip eden isimlerden birisi olan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, harekatla ilgili görüş ve yorumlarını paylaştı. 

Yavuz: 'içimizdeki hainler, SMO'nun TSK'nın yanında olmasını hazmedemiyor! Sınırdaki terör koridorunu yıkmak ve Suriyeli göçmenlere güvenli bölge tesis etmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile terör örgütlerine karşı omuz omuza mücadele eden Suriye Milli Ordusu (SMO) operasyonda 64 şehit verdi. Öte yandan Barış Pınarı Harekatı’nı karalamaya çalışan gezi kafalı ve içimizdeki düşmanlar, Türkiye’deki Suriyelilere “Gitsinler ülkelerinde savaşsınlar” derken, Suriye’de terör örgütlerine karşı duran Suriyelilere ise “Barbar” diyerek, iki yüzlülüklerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Konuya ilişkin Gazetemize konuşan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, “Terör örgütüne destek çıkan onursuz zihniyet, SMO sırf Türkiye’nin yanında mücadele ediyor diye, onları karalamaya çalışıyor. Suriye’den Türkiye’ye gelenlere ‘vatan haini, vatanını bıraktı’ diyenler, şimdi ülkesinin özgürlüğü için Mehmetçik ile birlikte terör örgütlerine karşı çarpışanlara ‘Barbar’ diyorlar. Bunlar iki yüzlü” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195