Title of a News Article

18 yaşında ilk romanını yazdı

 18 yaşında ilk romanını yazdı
banner206

Esentepe İMKB Lisesi’nde 11. sınıfı okuyan Serdar Kuş adlı öğrenci, 96 sayfadan oluşan ‘Dışlananlar’ isimli roman kitabı yazdı.

18 yaşındaki Lise Öğrencisi Serdar Kuş, 2. Dünya Savaşında Polonyalı iki arkadaşın hikâyesini konu alan ‘Dışlananlar’ adlı çıkardığı yeni kitabı için imza günü düzenledi. Limon Kitap Cafe’de imza günü düzenleyen Kuş’a, başta ailesi olmak üzere okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. 

96 sayfadan oluşan ve Elif Matbaası’nda baskısı yapılan kitabı 2 ayda yazdığını belirten Kuş, “Bu benim ilk deneyimimdir. Bu kitabı Nazi Kampı ile ilgili bir belgeseli izledikten sonra yazmaya karar verdim. Bu belgeselin ardından Nazi Kampı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladım. Araştırdıkça bazı kurgular oluşmaya başladı. Bunları 96 sayfadan oluşan ‘Dışlananlar’ isimli kitabımda topladım” dedi.

İlk defa bir kitap çıkardığını vurgulayan Serdar Kuş, bu kitabın hazırlanmasında kendisine destek veren ailesine, arkadaşlarına ve öğretmenlerine teşekkür ederek, imza gününde de kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195