Title of a News Article

400 Öğrenci sevindi

.

400 Öğrenci sevindi
banner206
 Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı Bozova ilçesinde çeşitli okullarda eğitim gören 400 ortaokul öğrencisine kışlık giyicek dağıttı.
Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından şartlı eğitim yardımı alan öğrenciler arasından  İlçe Milli Eiğitim Müdürlüğünce  daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye mont, kazak, pantolon, bot ve eldiven olmak üzere toplam  2000 parça giyim yardımı yapıldı. 
Bozova Kız İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonunda düzenlenen yardım programına Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ İlçe Müftüsü Abdulcelil ALPKIRAY, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel Can, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Aksoy, Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy  çeşitli mahalle muhtarları ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Hidayet Sarı burada yaptığı konuşmada " öğrencilerimizin daha sağlıklı yaşamaları ve daha iyi bir eğitim almaları için her türlü maddi ve manevi desteğimizle  çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklar  yetkililere teşekkür ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.   

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195