Title of a News Article

AR-GE ve Akademik konular için işbirliği yaptılar

AR-GE ve Akademik konular için işbirliği yaptılar
banner206

Harran Üniversitesi ile Sanayi ile İşbirliği çalışmaları devam ediyor.

Harran Üniversitesi sanayicilerle yaptığı işbirliği protokolleriyle Şanlıurfa ve ülke ekonomisine değer katmaya devam ediyor.

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Üniversite ile Trafomaks Transformatör Sanayi Limited Şirketi ve Netcad firması arasında, eğitim-öğretim, ARGE ve akademik konularında işbirliği protokolü imzalandı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in yanısıra Rektör Yardımcısi ve Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hançer, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Bulut, Trafomaks Transformatör Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı M. Korkut Polat ve İşletme Müdürü Yunus Taştan hazır bulundular.

Protokol, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile Trafomaks Transformatör Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı M. Korkut Polat ve İşletme Müdürü Yunus Taştan arasında imzalandı. 

İmzalanan protokolle; Üniversite Öğrencileriyle Staj, İş Yeri Eğitimi, İstihdam Olanağı ve ARGE Projeleri Geliştirilebilecek

Harran Üniversitesinin, bilim, sanayi ve teknolojiye yönelik görevlerini etkin bir şekilde yerine getirdiğini belirten Harran üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik; “Sanayimize yönelik teknoloji üretimine dayalı ortak araştırma geliştirme çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Amacımız girişimcilerin bilimsel gelişmelerine katkı sağlamaktır. İmzalanan protokol ile hem üniversitemiz hem de sanayimiz gelişecektir. Biz Üniversite olarak her zaman şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İş adamı Korkut Polat ise, imzalanan protokolle her zaman sanayi alanında gençlere destek vereceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195