Title of a News Article

Ayvansaray Üniversitesi'nden Urfalı öğrencilere jest...

Ayvansaray Üniversitesi'nden Urfalı öğrencilere jest...
banner206

Şanlıurfalı İş Adamlarının satın aldığı İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, İstanbul Şanlıurfa Dayanışma Derneği ile yaptığı protokol gereği Şanlıurfalı öğrencilere 'indirim bursu' sağlandı. 

Mütevelli heyetinin Şanlıurfalı iş adamlarından oluştuğu İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nden Urfalı öğrencilere güzel haber geldi. İstanbul Şanlıurfa Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, dernek ile Ayvansaray Üniversitesi arasında yapılan protokol gereği; Şanlıurfalı öğrencilere 'indirim bursu' sağlandığı bildirildi. 

Lisans ve Önlisans öğrenimleri için belgede belirtilen bölüm ve şartlarda yüzde 10 indirim yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Yüksek Lisans Bölümlerinde belgede belirtilen şekil ve şartlarda yüzde 25 indirim alınmıştır. Hemşerimiz Ayvansaray Vakfı Başkanı Sn. Nabi Kırmızı ve Mütevelli Heyet Başkanı Sn. Nihat Kırmızı beylere, derneğimize ve Urfalı kardeşlerimize vermiş oldukları destek için teşekkür eder. Yeni eğitim ve öğretim yıllarını şimdiden tebrik ederim. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195