Title of a News Article

Bakan Selçuk ve öğrenci arasındaki ilginç dialog!...

Bakan Selçuk ve öğrenci arasındaki ilginç dialog!...
banner206
Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açılışı yapılan okullarda eğitime başlayan öğrencilerin sınıflarını ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli sorular yönelten Bakan Selçuk, daha sonra öğrencilerin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

"EMİN MİSİN? İŞİN ÇOK ZOR OLUR"

Sınıfta öğrencilere "Ne olmak istersiniz?" sorusuna yanıt veren bir öğrenci "Bakan olmak istiyorum, sizi çok seviyorum" dedi. Bunun üzerine Bakan Selçuk, öğrenciyi yanına çağırıp 'çak' yaparak, "Emin misin? İşin çok zor olur" diye gülümseyerek yanıt verdi.

"ANİ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ ARTIK YOK"

Öğrencilerle samimi diyalog kuran Bakan Selçuk'a başka bir öğrenci ise sürekli sistem değişikliği istemediğini söyledi. Bakan Selçuk da, "Ani sistem değişikliği artık yok. Söz, ani fren de yok, ani gaz da yok, tamam. Siz şimdi böyle liseye başladınız ya, liseyi de böyle bitireceksiniz inşallah" karşılığını verdi.

SURİYELİ ÖĞRENCİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Bakan Ziya Selçuk temasları kapsamında kentte yaşayan Suriyeli ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü Kuveyt- Türk Ortaokulu'na geçti. Burada Suriyeli öğrenciler, Bakan Selçuk'u çiçeklerle karşılayıp, Türkiyem parçasını seslendirdi. Başka bir öğrenci ise 'Memleket isterim' şiirini okudu. Bakan Ziya Selçuk, beraberindeki heyetle birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte eğitim üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

GÜNÜN ANISI OLARAK İSOT HEDİYE ETTİLER

Bakanın temasları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a günün anısı olarak acı kırmızı isot hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195