Title of a News Article

Bakan Urfa'da fırça çekmişti! Tepki geldi

Bakan Urfa'da fırça çekmişti! Tepki geldi
banner206

Memur Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa temasları kapsamında ziyaret ettiği bir okulda müdürü öğrencilerin arasında azarlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa’daydı.

Burada sınıfları gezen ve öğrencilerle sohbet eden Bakan Özer, sınıflardaki kırık ve kirli sıraları görünce okul yönetimine ve öğretmene fırça attı. Okuldan ayrılırken kendisini bahçede bekleyen öğrencilerin yanına giden Bakan Özer’e öğrenciler kütüphane istemesi üzerine tekrar sinirlenip okul müdürü ile İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a dönerek fırça attı.

“SİZ NE BİÇİM ADAMSIZ YA SİZ NE İŞ YAPARSINIZ?”

Okul bahçesinde basketbol sahasının olmadığını da gören Bakan Özer, okul müdürüne “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya siz ne iş yaparsınız? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları burada niye mağdur ediyorsunuz? Sayın müdür gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepkisini dile getirdi.

COŞKUN: BU TAVIR OLMADI, YAKIŞMADI

Memur Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in eğitim görevlilerine yönelik davranışa tepki gösterdi. Coşkun, yaptığı açıklamada, “İlimizde bir okulu ziyareti sırasında Bakan Mahmut Özer’in öğrencilerin huzurunda eğitim yöneticilerine sarf ettiği sözler ve bu sözlerin söylenme şekli eğitim camiasında onarılması güç bir yara açmıştır. Tüm Eğitime bağlı okullara ödenek aktarılmadığını en iyi Bakan biliyor olmalı. Güvenlik görevlisi olmayan, hizmetli sıkıntısı çeken, öğretmen açığı ve öğrenci sayısının fazlalığı gibi sıkıntılara rağmen özveriyle çalışan eğitim neferlerine ancak teşekkür edilebilir. Görevli eğitim çalışanlarının tümü bu geceyi moral bozukluğuyla geçiriyor. Bu tavır olmadı, yakışmadı” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
He he
He he - 2 yıl Önce

Aslında azarin en büyüğünü sen hakediyorsun başkan efendi.Egitim adina zerre katkin yok sadece bos muhabbet yaparsin

Efe
Efe - 2 yıl Önce

Bence hiç tepki göstermeye gerek yok. Oturduğun koltuğun hakkını vereceksin kardeşim.

SIRADAKİ HABER

banner195