Title of a News Article

Başkan Baydilli ödülleri verdi

Başkan Baydilli ödülleri verdi
banner206

Karaköprü ilçesindeki Şerif Özden Başarı Ortaokulu'nda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerin hediyelerini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi. Başkan Baydilli, "Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetlidir, onlar için ne yapsak azdır" dedi. 

Eğitime her zaman önem veren Karaköprü Belediyesi, ilçede bulunan okullarda eğitime katkı amacıyla etkinliklere devam ediyor. 

İlçedeki Şerif Özden Başarı Ortaokulunda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerin ödüllerini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi. 

Başkan Baydilli dereceye giren öğrencilere madalya, kitap ve satranç takımı hediye ederken, başarılı öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi. 

Başkan Baydilli, "Okulda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler verdik. Bu hediyelerden önemlisi öğrencilerimizin faydalı birer birey olarak yetişmesidir. Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli, Karaköprü Belediyesi olarak her alanda onların yanında olmak için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.  

Şerife Özden Başarı Ortaokulu Müdürü Aydın Cengiz ise Karaköprü Belediyesi'nin öğrencilerine yaptığı jestten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Ümit ediyoruz ki başkanımızın bu hediyeleri öğrencilerimiz için ilham kaynağı olur. Öğrencilerimizin asıl sınavlara motive olması için bu hediyelerin, başkanımızın bu ilgisinin önemi büyük. Karaköprü Belediye'mize ve sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi.  

Ödül töreninde Başkan Metin Baydilli'ye, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kaytan ve Mehmet Nimetoğlu da katıldı. 

Ödül töreninde Başkan Baydilli'ye öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, tören sonrası Başkan Baydilli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve istiklal marşını okudu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195