Title of a News Article

Baydilli koltuğu kime bıraktı?

.

Baydilli koltuğu kime bıraktı?
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu geçici süreliğini Ortaokul Öğrencisi Zeynep Tuhfe Helvacıoğlu’na devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, koltuğunu 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Tuhfe Helvacıoğlu’na bıraktı.

Başkanlık makamına oturan Çocuk Başkan Zeynep Tuhfe, birimlere talimatlar vererek ilçenin daha da güzelleşmesini istedi.

Çocuk Başkan Zeynep Tuhfe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın mesire alanında düzenlenecek olan uçurtma şenliğine de tüm vatandaşları davet etti.

Karaköprü  Belediye Başkanı Metin Baydilli ise , “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğumuzu 7. Sınıf öğrencisi Zeynef Tuhfe Helvacıoğlu’na bıraktık. Zeynep Tuhfe başkanımız, belediyecilik anlamında yapılması gerekenlerle ilgili talimatlar verdi. Birimlerimizde talimatları yerine getirdi. Kısa sürede olsa güzel bir başkanlık yaptı” dedi.

Çocukları her zaman önemsediklerini ifade eden Başkan Baydilli, “Sosyal Belediyeciliğin gerektirdiği gibi çocuklarımız için sosyal donatılar yapıyoruz. Biz Karaköprü Belediyesi olarak, dün bir mahallemizi trafiğe kapatarak çocuk sokağını oluşturduk. Her mahallemizde parklar yaparak çocuklarımız için oyun grupları yerleştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen temsili devir teslimde; Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Programın sonunda Başkan Baydilli, çocuk başkan ve beraberinde gelenlerle hatıra fotoğrafı çekerek çeşitli hediyeler takdim etti.  

 


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195