Title of a News Article

Bir yılı coşkuyla bitirdiler

Bir yılı coşkuyla bitirdiler
banner206
 Türk Eğitim Derneğinin (TED) 89 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim öğretim anlayışıyla öğrencilere yaşam boyu başarının yolunu açan TED Şanlıurfa Koleji, başarılarla dolu ilk yılı geride bıraktı. Renkli görüntülerin yaşandığı karne gününde öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle tüm yurtta öğrenciler karne sevinci yaşadı. TED Şanlıurfa Kolejinde ise, ilk eğitim-öğretim yılı olması nedeniyle farklı bir heyecan vardı. Sabah saatlerinde anne ve babalarıyla okula gelen öğrenciler, hep bir ağızdan İstiklal Marşı ve TED Koleji Marşı’nı okuduktan sonra sınıflara dağıldı. Karne ve başarı belgelerini sınıf öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler, mutluluklarını en az kendileri kadar heyecanlı olan aileleriyle paylaştı.

 

PASTA KESEREK KUTLADILAR

Bu arada 1. sınıfı tamamlayan öğrenciler, üzerinde TED Şanlıufa Koleji logosunun yer aldığı, “Artık 2. sınıf olduk” yazılı pastayı keserek başarılarını kutladı. Öğrenciler, kestikleri pastayı daha sonra afiyetle yedi.

 

”ÇOK KEYİFLİ BİR YIL OLDU”

Okul Müdürü Arif Kemal Şamat, yaptığı açıklamada, tüm öğrencileri kutladığını belirterek, karne günlerinin, yeni başlangıçların habercisi olduğunu söyledi. TED Şanlıurfa Kolejinin ilk yılında, çok keyifli, öğrencilerin hak ettiği eğitimi aldığı bir dönem geçirdiklerini ifade eden Şamat, “Önümüzdeki yıl, bu yılın üstüne koyarak çocuklarımızı bulundukları potansiyelin, var oldukları yerin birkaç katı üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Ben bu anlamda bir yıl boyunca emek veren özellikle öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, idari personelimize ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki tatil döneminin herkes için keyifli ve sağlıklı geçmesi temennisinde de bulunan Şamat, “Gelecek eğitim-öğretim yılının yine TED Şanlıurfa Koleji için başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195