Title of a News Article

Bu yıl bir ilk gerçekleşti!

Bu yıl bir ilk gerçekleşti!
banner206

2020-2021 eğitim öğretim yılı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çaldığı sembolik zille başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle öğrenciler okullarına kavuşamadı, yeni dönem uzaktan eğitimle başladı.

Yeni eğitim yılının ilk zilini çalan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, ‘Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18'ine kadar sürdüreceğiz. 21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor’ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında ‘Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18'ine kadar sürdüreceğiz. 21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor’ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilk ders zilini çaldı ve şu açıklamalarda bulundu:

Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18'ine kadar sürdüreceğiz. 21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor. Bir öğretmen için bir okulun açılışı ne demek bunu bir öğretmen gibi bilmek kolay değil. Benim çocuklarımdan ve velilerimizden ricam artık bu sürecin başladığı ve sürecin gereği olarak evlerimizde çalışma köşelerinin oluşturulması ve çocuklarımızın çalışma ortamlarının uygun koşullara dönüştürülmesi.

Ziya Selçuk bir diğer açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

Bu inanın çok büyük bir burukluk veriyor bize. Bir öğretmenimizle birlikte bir canlı sınıfa bağlandık az önce öğrencilerimizin feryadını duymalıydınız. Bana öyle mesajlar veriyorlar ki. Hani açın artık diye bir bağırtı duydum orada sonra kimdi o diye sordum çocuklara öğretmenimizde çocuklarımızda birbirlerine gerçekten büyük bir özlem taşıyorlar. Ama hep söylediğimiz şey şu; 'risk varsa biz yokuz.'

Eksiklerimiz var bunları tamamlamak için büyük bir çabamız var. Bütün il ve ilçeleri okul okul inceliyoruz.

Öğretmenlerini çok özlediklerini artık bilgisayardan uzakta görüşmek istemediğini söyledi bir öğrencimiz bir diğeri ise öğretmenine sarılmak istediğini söyledi.

ÖĞRETMEN MAAŞLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ziya öğretmen olarak benim bir öğretmen kimliğimle benim öğretmenlerimizin itibarının özlük haklarının yükselmesi dışında hiçbir hedefim olamaz. Buradan böyle bir sonuç çıkarılıyorsa bir zorlama vardır. Biz öğretmenimizin her türlü imkanını arttırmanın peşindeyiz. Başka da bir derdimiz yok

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195