Title of a News Article

Büyük başarı!...

Büyük başarı!...
banner206
 Şanlıurfa'nın köklü eğitim kurumlarından TED Koleji bu yıl gerçekleştirilen LGS'de üstün başarı gösterdi. TED Kolejinin bu başarısı karşısında oldukça gururlu olduklarını ifade eden TED Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı, "Gerçekleştirilen sınav programında her 2 öğrencimizden biri İngilizce sınavını tam doğru yanıtlamıştır. Yine her iki öğrencimizden biri yüzde 10 diliminde, her 3 öğrencimizden biri yüzde 5'lik diliminde yer alırken, genel olarak öğrencilerimizin yüzde 20'si ise yüzde 1'lik diliminde yer alması bizleri oldukça gururlandırdı" dedi.

Akademik çalışmalar, ders içi ve ders dışı eğitim faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, projeler, eğitsel gezilerle öğrencilerinin çok yönlü gelişimini sürdüren çalışmalarıyla Şanlıurfa'da eğitimde fark yaratan TED Şanlıurfa Koleji öğrencileri, LGS’de göstermiş olduğu başarısı kentin gurur tablosu oldu.

Her yıl almış olduğu başarısından dolayı kentin köklü eğitim kurumları arasında gösterilen TED Koleji,  2017-2018 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geride bıraktı.

Bu yılki eğitim programlarına hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden TED Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı, şunları söyledi:

  "Bu yılki eğitim-öğretim yılına güçlü bir kadroyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. TED Koleji 90 yıllık geçmişiyle eğitim konusunda Türkiye'nin gösterildiği referanslı okulların başında yer alıyor. Bu gurur hem bizleri, hem de öğrencilerimizi oldukça mutlu ediyor. Bizler TED Koleji olarak Şanlıurfa'da fark yaratıyoruz. Okulumuzun güçlü yapısı, her geçen gün güçlenen öğretmen kadrosu, eşsiz fiziksel, teknolojik ve materyal olanaklarıyla göz doldurmaktadır. TED Kolejinin bu gurur tablosunun bir örneğini ise  LGS'den aldığımız üstün başarıyı gösterebiliriz. Gerçekleştirilen sınav programında her 2 öğrencimizden biri İngilizce sınavını tam doğru yanıtlamıştır. Yine her iki öğrencimizden biri yüzde 10 diliminde, her 3 öğrencimizden biri yüzde 5'lik diliminde yer alırken, genel olarak öğrencilerimizin yüzde 20'si ise yüzde 1'lik diliminde yer alması bizleri oldukça gururlandırdı."

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baran
Baran - 6 yıl Önce

Bence Urfa’daki bütün özel okullar bu sınavda başarısız kaldılar.

SIRADAKİ HABER

banner195