Title of a News Article

Çağdaş Özel Öğretim Kursu’ndan büyük başarı

.

Çağdaş Özel Öğretim Kursu’ndan büyük başarı
 Haliliye ilçesinde bulunan Çağdaş Özel Öğretim Kursu, her öğrencisiyle ayrı ayrı ilgilenerek, aile ortamında verdiği eğitimle 2017 YGS’de % 100 başarıyı yakaladı.

Öğrenciyi ‘Ailesinin emaneti’ olarak gören kurum, her öğrencinin kendini değerli hissetmesini sağlıyor. Her alanda uzman kadrosuyla, gerek sınıf ortamında, gerekse birebir ders ve soru çözümleriyle öğrencinin hedefe ulaşması için, hayallerine kavuşması için üstün gayret sarf ediyor.

Çağdaş Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü Murat İnan, öğretmen ve öğrencilerle gittikçe büyüyen bir aile olduklarını belirterek, “Öğretmenlerimizin tamamı, alanında marka değeri olan ilimizin seçkin öğretmenlerinden oluşmaktadır. Öğrencilerimiz Rehber öğretmenimiz, Koç öğretmenleri ve koordinatörleri tarafından sürekli yönlendirilmekte ve kontrol edilmektedir. Özel Öğretim Kursumuz her gün eğitimle, ders çalışma salonuyla, her hafta yaptığımız seçkin yayınların deneme sınavlarıyla, ödev takip sistemiyle, rehberlik servisiyle gelecekte de başarının adresi olacaktır. Bununla birlikte, 2018 YGS’ye yönelik çalışmalarımıza da öğrencilerimizle birlikte şimdiden başlamış bulunmaktayız. Kaybedecek zamanı olmayan değerli öğrencilerimizle yola çıkıyoruz. Bu yolda her türlü engeli, hep beraber aşacağımıza ve daha başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Uzman kadromuz ve öğrencilerimiz bunu başaracak güçtedir” dedi.

 Ayrıca, gazetemize eğitime verdiği destekten ve yakın ilgisinden dolayı da teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine Taş
Emine Taş - 7 yıl Önce

Herşey için teşekkürler. Ygsye hazırlanan arkadaşlarıma başarılar.

Abdurahman beyazdiş
Abdurahman beyazdiş - 6 yıl Önce

Hiçte tavsiye ettmem benim düşüncem turkaz dersanesi daha iyi onu tavsiye ederim bence hiçte yazdıkları gibide degil ben gittim gördüm etüt salonları küçücük tavuk kümesi onun yanında daha büyük kalır etüt salonları tıklım tıklım yer yok ben gittiğimde başka gun ve daha sonradaki gün ev ondasonraki gün başka yerlere oturmak zorunda kalıyorsun aynı göçebe hayatı yaşıyordum ben ve hiç bu konuda memenun değildim he buarada öğretmen kadrosuna gelince hiç te iyi değildi ve bazı gocalr soru çekmeyi bile beceremiyoruz bu konu da herkes şikayetçi durumda öyle agim sahim yazmışlar bire bir reklam amaçlı bir şekilde yazmışlar bu haberi bence hic aman hiç tafsiye ettmem ben çocuklarınızı bile gidermeyi sayın buyuklerim benden bu kadar benden herkese damlar olsun hepimiz Allaha ement ölüm kalın salı saliklica bsayin büyüklerim...

SIRADAKİ HABER