Title of a News Article

Çakmaklı"Ülkemizin gerçek sahipleri çocuklarımızdır"

Çakmaklı"Ülkemizin gerçek sahipleri çocuklarımızdır"
banner206

TED Şanlıurfa Koleji yönetim kurulu Başkanı Eğitimci-iş insanı Aysun Çakmaklı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını büyük bir gurur ve heyecanla kutlandığını ifade eden TED Şanlıurfa Koleji yönetim kurulu Başkanı Eğitimci-iş insanı Aysun Çakmaklı, yayımladığı mesajında şunları ifade etti"23 Nisan 1920, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızın bütün dünyaya ilan edildiği bir gündür.

Milli mücadelenin en kritik zamanında olağanüstü bir seferberlik ruhuyla, inançla, vatan sevgisiyle kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi; aziz milletimizin yaşama, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin temsil edildiği milli ruhun ifadesidir.Bugün 100. yaşını büyük bir heyecanla kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değerin de en güzel tezahürüdür.

Çocuklarımızı, bu ülkenin gerçek sahipleri, milletimizin en büyük varlığı, geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz.

100 yıl önce dualarla açılan Gazi Meclisimizi geleceğe taşıyacak olanlar pırıl pırıl gençlerimizdir. En büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize, demokrasinin ve hukukun ışığında çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektirBu düşüncelerle çocuklarımızın ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Gazi Meclisimizin 100. yaşını saygıyla kutluyor,Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İlk Meclis'in bütün mebuslarını, kurucu kahramanları ve vatanımız için canlarını seve seve veren muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195