Title of a News Article

Doğa Koleji, yeni sezona bomba gibi başladı

.

Doğa Koleji, yeni sezona bomba gibi başladı
banner206

Şanlıurfa Özel Doğa Koleji, yeni eğitim ve öğretim dönemine iddialı giriyor. Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şehmus Göçmez, Doğa Koleji’nin büyük başarılara imza attığını belirterek, yeni dönemde de güçlü eğitim kadrosu ile Şanlıurfa’nın eğitiminde söz sahibi olacaklarını söyledi.

Şanlıurfa’da Yüksek Öğretime Geçiş sınavlarında büyük başarıya imza atan ve Türkiye genelinde birçok öğrencisi dereceye giren Şanlıurfa Doğa Koleji, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına da öğrencilerinin başarısı için büyük bir özveriyle başladı. Vizyoner bakış açısı ve eğitimde klasik kalıpları yıkarak kendine özgü eğitim modelleri geliştiren Doğa Koleji, yeni dönemde de öğrencilerini hedeflediği başarılara ulaştırmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şehmus Göçmez, yaptığı açıklamada, eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyonist modeller hayata geçirerek geliştirdiği eğitim modellerinin tüm dünyada kabul gördüğünü belirterek, “2016-2017 eğitim öğretim dönemine de yeniliklerle başlamanın heyecan ve gururu içindeyiz. Doğa Koleji’nin vizyoner ve dünya çapında kabul görmüş eğitim sistemleri ile öğrencilerimizi eğitiyoruz.. Amacımız geçtiğimiz yıllarda elde ettiğimiz başarı çıtasını bu yıl daha da yükseltmek ve Şanlıurfa’nın eğitimine katkı sunmaktır” dedi.

Bu arada Şanlıurfa Doğa Kolejinde yeni dönemde 480 öğrencinin yaklaşık 70 öğretmen eşliğinde eğitim göreceği öğrenildi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195