Title of a News Article

Doğa'da heyecan vardı.

.

Doğa'da heyecan vardı.
banner206

Şanlıurfa'da eğitim camiasının önde gelen isimlerinden olan doğa Kolejinde karne ve mezuniyet heyecanı yaşandı. 2013-14 eğitim-öğretim yılının son gününde karne heyecanı yaşandı.
Şanlıurfa Doğa kolejinde ise her yıl olduğu gibi bu yılda karne ve mezuniyet sevinci vardı. 450 öğrencinin karne aldığı Doğa kolejinde 76 öğrenci ise mezun olmanın mutluluğunu yaşandı.
Şanlıurfa Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Göçmez başta olmak üzere, Genel Müdür Ufuk Özgür , Orta Öğretim Müdürü İsmil Özbilen,  , Lise Müdürü Müdürü İbrahim Şeyhanlıoğlu ve  ve ilköğretim Müdürü Sıdıka Rağbetli , öğretmenler ve öğrenciler katıldığı karne dağıtım töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Mezun olan öğrencilerin arkadaşları ile vedalaşmaları duygulu anlara yol açtı.  
Şanlıurfa Doğa kolejinin yeni yıla daha büyük hedeflerle hazılandığını ifade eden  Doğa Koleji Genel Müdürü Ufuk ' bir Eğitim yılını daha geride bırakmanın heyecanını yaşadık. Eğitimde başarı çıtasını yükselten Doğa koleji , geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için  yaz tatilinde de haftanın 4 günü sosyal ve kültürel etkinliklere devam edecektir. Mezun olan öğrencilerimize  yaşam boyunca başarılar diliyorum. Doğa koleji olarak yeni yılda daha büyük bir tesiste eğtim-öğretimimize devam edeceğiz'dedi.
Karnelerini aileleri ile birlikte alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142