Title of a News Article

Eğitimcilerin umudu yüz yüze eğitim...

Eğitimcilerin umudu yüz yüze eğitim...
banner206

İnsan hayatını yaklaşık 2 yıldır olumsuz yönde etkileyen koronavirüsünün en fazla etkilediği kesim apaçık okullarından uzak kalan öğrenciler.

Türkiye'de de bu durum ne yazık ki aynı. Aşılamanın başlamasıyla birlikte eğitimcilerin umudu önümüzdeki eğitim öğretim yılında.

Şanlıurfa'da, Olimpiyat Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyük, öğrencilerin eğitimden daha fazla uzak kalmamaları adına aşı yapılması yönünde ailelere ve öğrencilere seslendi.

Uzaktan eğitimin sona ermesi ve yüz yüze eğitimin başlaması adına yeni 2021 2022 yılından umutlu olduklarını dile getiren Büyük şunları ifade etti;

" Değerli Şanlıurfa halkı öğrencilerimiz yaklaşık 2 yıldır salgın sürecinden dolayı sınıflarından uzaklar. Bu eğitimin tekrar devam etmesi için aşılamanın önemli olduğunu bilmek zorundayız. Mutlak suretle aşılarımızı yapalım ve öğrencilerimizin okullarıyla sınıflarıyla buluşmalarına vesile olalım. Çocuklarımızı bir yıl daha okuldan uzak tutamayız. Gerekirse kapı kapı dolaşıp aşının önemi vatandaşlara anlatılmalı. Herkes üzerine düşeni yapıp biran önce aşısını yaptırmalıdır. Çoçukların okuldan uzak kalması salgından daha tehlikelidir.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2021, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195