Title of a News Article

EYYÜBİYE BELEDİYESİ OKULLARA DA EL ATTI

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle ilçedeki okullarda da temizlik kampanyası başlattı.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ OKULLARA DA EL ATTI
banner206
 2014 -2015 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okul, öğrenci ve velilerdeki heyecan Eyyübiye Belediyesine de sirayet etti. Eyyübiye Belediyesi’ne Bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla okullarda temizlik kampanyası başlattı. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren ilçe sınırları içerisindeki okullarda temizliğe başlayan temizlik personelleri, ilk olarak Cumhuriyet İlköğretim okulu ile Ertuğrul Gazi İlkokulunda işe başladı. Temizlik çalışması yapan ekipler, çevre sakinlerinden de takdir topladı. 

“KAMPANYA DEVAM EDECEK’’

Belirli periyotlarla okullardaki temizliğin devam edeceğini belirten Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak  “Başkanımız Mehmet Ekinci’nin direktifleriyle okullarda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz okullarına geldiklerinde tertemiz bir okul görecekler. Bizlerin onlardan beklentileri hem okullarını hem de çevrelerini temiz tutmalarıdır. Cumhuriyet ve Ertuğrul Gazi okullarımızdaki temizlik ile birlikte diğer okullarımızda da yapacağımız temizlik belirli periyotlarla devam edecektir.” Dedi

“TERTEMİZ BİR EYYÜBİYE”

Yeni kurulan bir belediye olmaları münasebetiyle alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin çalışma ve projelerinin devam ettiğini yazılı bir açıklama ile belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; hedeflerinin tertemiz bir Eyyübiye olduğunu söyledi.  Ekinci, “Okullardaki temizlik kampanyasıyla ile ilgili hedefimiz; temizliğin yapılmadığı tek bir okul bile bırakmamak. Genel hedefimiz ise, tertemiz bir Eyyübiye’dir.  Tertemiz Eyyübiye için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir. Genç nüfusu ve öğrenci potansiyeliyle dikkat çeken bir ilçemiz var. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrenci kardeşlerimizin heyecanı bizlere de sirayet etti. Bölge genelindeki temizlik çalışmalarımızın yanı sıra okullarımızda ve camilerimizde de temizlik çalışmalarımız belirli periyotlarla devam edecektir. Bizim vatandaşlarımızdan beklentimiz temizlik konusunda hassasiyet göstermeleridir. Vatandaşlarımızın da bu konuda ne kadar duyarlı olduklarının bilincindeyiz. Hep birlikte tertemiz Eyyübiye sevdamızı da gerçekleştireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195