Title of a News Article

Eyyübiye'de gençler unutulmadı

Eyyübiye'de gençler unutulmadı
banner206

Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süreliğine kapanan Kitap Otağında TYT-AYT sınavına hazırlanan gençleri unutmadı. Ekipler, gençlerin evlerine deneme setlerini götürerek gençlerin evlerinde sınavlara hazırlanmalarına yardımcı oluyor.

Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süreliğine kapanan Kitap Otağında TYT-AYT sınavına hazırlanan gençleri unutmadı. Ekipler, gençlerin evlerine deneme setlerini götürerek gençlerin evlerinde sınavlara hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapanan Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda TYT- AYT sınavına hazırlanan gençler için seferber olan Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri, ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan gençlere deneme sınavlarını teslim etti. Deneme sınavlarının yanında gençlerin boş zamanlarında kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla bir adet kitap ile ‘Urfa’da Pişer Bize de Düşer’ kitabı ve maskeleri gençlere teslim eden ekipler, gençlerin takdirini kazandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden gençler,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Bizleri unutmadılar. Evimize kadar kitaplarımızı getirdiler. Çok güzel bir uygulama. Bizleri düşünen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195